Bröllopstrender

Precis som trender i övriga modevärlden så finns det även speciella bröllopstrender som många gärna vill följa och även ha på sitt bröllop. Trenderna ser ofta olika ut för varje år men har alltid den klassiska stilen som grund, det vill säga ljusa färger, killen skall ha kostym medan tjejen skall ha klänning m.m. I en bröllopstrend medräknas allt. Maten, Champagnen, bakverken, bröllopspresenterna,  klänningen, ja allt skall följas efter trenden som är just vid denna tidpunkt för att bröllopet skall vara så trendigt som möjligt.

Till exempel ser 2013 bröllopstrender ut såhär:

Frisyrer: Frisyren skall matcha stilen på klänningen. Vintagefrisyrer är fortfarande rätt. I de vågade håret syns även en lång, fin slöja.

Mannens klädsel: Här sker det förändringar! Mannen ska gärna sticka ut, kanske ha någon färg i klädseln som matchar partnern. Kostymen ska vara stilren, tajt och smokingen likaså. Pösiga smokingbyxor är absolut förbjudet.

Ringar: Vitt guld och diamantringar.

Färger: Guld förekommer mer och mer, både i dukning och inredning. Även pasteller som mintgrönt, ljusblått och rosa är trendigt att använda sig av.

Bakverk: På dessertbordet skall olika mindre bakverk som macarons, cupcakes och cake pops (kakklubbor) finnas i stället för den stora tårtan i olika våningar.

Bröllopstrender kan vara jättefina, dock kan det vara svårt att få fram en personlighet i det om det inte redan känns ”som du”. Ditt bröllop är ju trots allt något av det största du/ni kommer vara med om, se till att det blir unikt genom att blanda in din egen stil mellan alla trender. Då blir bröllopet både trendigt och unikt efter vad ni tycker om.