Trender av olika slag

Mode och trender är något som många engagerar sig i idag. Det är djurmönstrat, pastellfärger, höga klackar och skärp etc. Ibland även smycken och andra accessoarer. Detta med mode cirkulerar mycket kring internet då det blivit oerhört populärt bland olika bloggar och hemsidor. Ja idag kan vem som helst skriva om mode och trender, på deras eget vis. Det är också väldigt lätt att ta reda på vad som är mode och trender just nu tack vare denna internethärva.

Mode och trender behöver dock inte alltid handla om kläder, även fast man ofta relaterar till det först. Mode och trender finns nämligen i allt. Inom köksredskap, bilar, heminredning, etc. Det handlar bara om att sakerna behöver vara populära i nutid för att de skall kunna kallas för trender.

Lotto är till exempel en trend i spelvärlden, då det är ett populärt spel som många tycker om att spela. Lotto går till som så att man ska pricka in sju nummer av 35. Den som dessutom har minst två rätt på joker vinner den så kallade drömvinsten. Lotto startades i Sverige år 1980 av landets statliga spelbolag som kallade sig för tipstjänst och har sedan dess funnits i landet. Tipstjänst ombildades sedan till spelbolaget Svenska Spel som idag är namnet som finns på nästan allas läppar.

Trender behöver dock inte alltid innebära nytt, bra och spännande utan kan ibland även sätta stor press och inverka dåligt på folk, kanske inte om det handlar om kläder men om trenden till exempel handlar om droger och alkohol eller andra farliga faktorer. Tidigare så ansåg många att trenden att spela på casino var mycket negativ, men idag så har allt fler fått en mer öppen och positiv syn på det hela. Detta kan ha att göra med den stora exponering som spelen har fått under de senaste åren. Idag har till exempel var och varannan svensk provat på craps eller någon gång blivit en vinnare.