Trender via tidningar

Idag finner mängder av människor trender via nätet. Det som ofta glöms bort är att man kan finna trender i bra magazin och tidningar.

Det finns numer tidningar anpassade för både killar och tjejer samt tidningar som är anpassade för båda parterna. Kategorin ”trendtidningar” innebär inte bara klädtidningar, utan det finns en mängd av olika trendtidningar som man egentligen inte tänker på. Till exempel så är tekniktidningar, heminredningstidningar och trädgårdstidningar även de trendtidningar, fast inom deras genrer.

Till exempel en tekniktidning kan handla om allt från var man får tag i det bästa och mest moderna mobilbatteriet till vad du skall ha för kamerarem för att passa in i fotografvärlden, en heminredningstidning kan handla om vad du skall ha för hallmatta eller vilka vinglas som är mest populära just eller vad för blommor som passar i rabatten denna säsong. Allt är, som ni ser, trender fast inom just den genren.

Att köpa en trendtidning som är inom den genrer man tycker om allra bäst är en härlig investering. Man får mängder av inspiration och idéer vilket gör att man kan skapa och agera på helt annat vis. Dessutom ger läsning av en tidning, precis som läsning av en bok, ultimat avkoppling och tid att endast varva ned, vilket man kan behöva efter såväl stressiga dagar på jobbet som efter flera timmars renovering av hemmet etc. Koppla av du också, unna dig en tidning i din genrer!